Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Argumentu vietā populisms
Publicēts 10. jūnijā, 2008.
Ļoti oriģinālu pretargumentu Valsts kontroles aktivitātēm un tās konstatētajiem daudzskaitlīgajiem pārkāpumiem gandrīz ikvienā no pārbaudītajām valsts struktūrām atradis satiksmes ministrs Ainārs Šlesers – Valsts kontroles pārmetumi esot tendenciozi un šī kontroles iestāde esot sākusi „pārvēlēšanas kampaņu”.

 

Tomēr arī šīs kārtējās Šlesera pērles nespēj aizēnot to nekārtību, kas redzama arī viņa apsaimniekotajā lauciņā – gan Latvijas pasta nonākšana līdz faktiski bankrotam, gan ļoti sliktie autoceļi, gan arī dažādas interesantas lietas ministra tik ļoti piesauktajā lidostā „Rīga”. Un pat nozarē neiesaistītam cilvēkam ir skaidrs – Šlesera darba zonā ir daudz nekārtību. Bet katru reizi, kad ministram uz to norāda - viņš nevis atbild uz konkrētiem jautājumiem, bet dienu no dienas skandina par lētajām aviokompānijām un pasažieru skaita pieaugumu lidostā. Bet te nu atkal gribas pajautāt – vai Šlesers ir papētījis, kas ir šo lidmašīnu pasažieri, un kādu mērķu vadīti viņi ierodas Rīgā? Lai apskatītu Vecrīgu un skaisto Latvijas dabu? Pēc filmām, ko par Latviju uzņem ārvalstu žurnālisti, vairāk šķiet, ka Šlesera izgādātos lētos reisus izmanto vieglas uzdzīves tīkotāji. Tad nu gribas pajautāt – vai tas ir tas, ar ko lepoties mācītāju partijas pārstāvim?

Un tieši tādēļ gribētos šodien pajautāt premjeram Godmanim – ja jau tik ļoti tiek vētīta KNAB vadītāja atbildība un atbilstība amatam. Kādēļ premjers nevēršas ar tik pat lielu bardzību pret saviem ministriem – partijas biedriem, kuru saimniecībās Valsts kontrole arī konstatējusi dažādus trūkumus?


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: